Ekstenzije trepavica

LuxusLashes™

Lange, dichte und natürlich geschwungene Wimpern. Der Traum jeder Frau.

Neopisivo iskustvo zavodljivih trepavica!

Tvrtka LuxusLashes™ postavila si je kao cilj, da svakoj ženi priušti duge i zanosne ekstenzije, uz prirodan izgled. Naše ekstenzije karakterizira profesionalnost, kvaliteta i izdržljivost. Zahvaljujući LuxusLashes™ vaše su oči savršeno naglašene, a maskara postaje stvar prošlosti.

Dizajn i kvaliteta

Kod naših ekstenzija trepavica možete birati između različitih dužina, debljina i oblika. Zahvaljujući brojnim mogućnostima, svakoj se ženi pristupa individualno kako bi se odabrale savršeno odgovarajuće ekstenzije trepavica. Naše ekstenzije djeluju prirodno, ekstremno su elastične i intenzivno crne. Na raspolaganju su dužine od 7 mm - 15 mm.

Specifične prednosti i izdržljivost

Zahvaljujući profesionalnim ekstenzijama trepavica, maskara postaje dio prošlosti. Uz specijalno razvijeno ljepilo, koje se pokazalo izuzetno otpornim i tolerantnim, svakodnevna tuširanja, kao i aktivnosti poput sporta ili plivanja, ne predstavljaju apsolutno nikakav problem. Ekstenzije traju točno onoliko dugo, kao i vaše prirodne trepavice, koje u svom prirodnom ciklusu, ispadaju svaka dva do tri mjeseca, te se stalno obnavljaju. Kako bi zadržali savršenu gustoću, nužne su redovite nadopune. Ove su ekstenzije trepavica savršen izbor i za one koje nose kontaktne leće.

Što su to točno ekstenzije trepavica?

Djelujući savršeno prirodno, ekstenzije trepavica individualno se lijepe - ekstenziju po ekstenziju - na vašu prirodnu trepavicu. I to uz dugotrajnu izdržljivost, sve do završetka prirodnog ciklusa trepavice. Bitno je naglasiti da, što su ekstenzije teže, to će prirodni ciklus vaše trepavice kraće trajati. Iz tog smo razloga razvili izuzetno lagane ekstenzije, kako ne bi ometali prirodni ciklus trepavice, te kako bi osjećaj ekstenzija na oku bio što nezamjetniji za samog klijenta.

Ljepilo "Gold" - za permanentne ekstenzije trepavica!

Naše ljepilo vrhunske kvalitete, jamči, ako su ekstenzije ispravno ugrađene, da se one neće odlijepiti, već isključivo ispadaju uz prirodnu trepavicu, na kraju njenog životnog ciklusa. Bitno je također naglasiti da su obično prirodne trepavice kod mlađih osoba čvršće i deblje, dok kod starijih one često budu kraće i tanke - što značajno determinira izdržljivost i kvalitetu ekstenzija. Međutim, širok izbor debljina i dužina ekstenzija, garantira nam zadovoljstvo svake individualne klijentice.